ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Sandallar İlkokulu

Sandallar İlkokulu

Adres
Yahyabaşoğlu Mahallesi Sandallar Köyü No107 Perşembe Beldesi Çaycuma / Zonguldak
Vizyon
“Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılâpları ışığında, bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, hoşgörü sahibi, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılmayı arzulayan, çağdaş, demokratik ve laik bireyleri önce hayata daha sonra bir üst öğrenime hazırlayabilmektir.”
Misyon
Sandallar İlkokulu Ailesi olarak; “Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarına saygı duyarak, bilgili, becerili, özgüvenleri gelişmiş, Türk Milli Eğitiminin amaçlarını benimseyen, Atatürk’ün hedef gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak gören mutlu, insan haklarına saygılı bireyler yetiştirebilmektir.”
Ulaşım Sandallar köyü ve Yenipazar dolmuşlarıyla gerçekleştirilebilir.
VAR
Sandallar Köyü Çaycuma / Zonguldak
Zonguldak il merkezine 54 km Çaycuma ilçe merkezine uzaklık 12 km.